Sokołów partnerem V międzynarodowej konferencji naukowców

Sokołów partnerem V międzynarodowej konferencji naukowców „Meat in Technology and Human Nutrition” („Mięso w technologii i żywieniu człowieka”).

W dniach 28-29 czerwca 2018 roku w Tarnowie Podgórnym koło Poznania odbyła się piąta edycja międzynarodowej konferencji „Meat in Technology and Human Nutrition”. Wielu doskonałych naukowców z różnych zakątków świata przyjechało, aby podzielić się wiedzą i wynikami przeprowadzonych badań na temat roli mięsa w diecie człowieka. W spotkaniu uczestniczyli również przedstawiciele firm, którzy na co dzień poszukują innowacyjnych rozwiązań dla swoich przedsiębiorstw. Sokołów, jako partner konferencji, przygotował stoisko, na którym wszyscy mogli spróbować najlepszych produktów i porozmawiać o procesach produkcji.

Więcej informacji na temat konferencji można znaleźć na stronie http://www1.up.poznan.pl/meat2018/pl/home-2/