Nowość – kabanosy EAT’N’GO od Sokołowa

W okresie wakacyjnych wyjazdów i aktywności na świeżym powietrzu pożywne przekąski cieszą się ogromną popularnością. Sokołów wprowadza nową propozycję przekąskową, która idealnie sprawdzi się przy takich okazjach i dodatkowo pozwoli cieszyć się wyjątkowymi smakami, inspirowanymi podróżami. Kabanosy EAT’N’GO wyróżnia wysoka jakość oraz oryginalne kompozycje przypraw. W nowej linii dostępnych jest pięć rodzajów kabanosów: hiszpańskie, indyjskie, malajskie, meksykańskie i tajskie.

Co cechuje idealną przekąskę? Z pewnością wygoda użytkowania i poręczność. Możemy po nią sięgnąć w każdej chwili i przy różnych okazjach – zarówno w domu, jak i poza nim. Powinna być też pożywna i oczywiście smaczna.

Sokołów wprowadza nową propozycję przekąsek, która w pełni odpowiada tym wymaganiom – linię kabanosów EAT’N’GO. Ich wyróżnikiem jest bogaty, oryginalny bukiet smakowy, będący efektem specjalnie skomponowanych zestawów przypraw. Są one inspirowane smakami typowymi dla krajów słynących z doskonałej kuchni. Linia EAT’N’GO to pięć wariantów kabanosów:

Kabanosy hiszpańskie – kabanosy dojrzewające z dodatkiem naturalnych przypraw (sól, pieprz i czosnek)
Kabanosy indyjskie – z dodatkiem charakterystycznych dla kuchni indyjskiej składników: curry, chili i papryki
Kabanosy malajskie – z dodatkiem boczku i naturalnych przypraw (sól, pieprz i czosnek)              
Kabanosy meksykańskie – z dodatkiem bogatej mieszanki przypraw (oregano, pietruszka, bazylia, papryka, kmin, kurkuma i kolendra)
Kabanosy tajskie – z dodatkiem składników nieodzownych w kuchni tajskiej, takich jak imbir, sos sojowy i cytryna

Kabanosy EAT’N’GO powstają z wysokiej jakości surowca i wyróżnia je wysoka zawartość mięsa.