Nowość! Bulion wołowo-warzywny wolno gotowany Sokołów

Esencjonalny, aromatyczny, naturalny

Sokołów wprowadza wyjątkową nowość, jaką jest Bulion wołowo-warzywny. To w pełni naturalny produkt, który powstaje na bazie wolno gotowanego wywaru wołowego i warzywnego. Jest aromatyczny i esencjonalny. Doskonale podkreśla smak różnych dań, a przy tym znacząco skraca czas ich przygotowania. Świetnie sprawdzi się zarówno w domowych kuchniach, jak i w hotelach czy restauracjach.

Smacznie, szybko i wygodnie – tak chcemy dziś jeść
Poszukiwanie rozwiązań, które ułatwiają przygotowanie codziennych posiłków, jest dziś jednym z najistotniejszych kulinarnych trendów. Dlatego cenimy takie produkty, dzięki którym przyrządzanie potraw staje się wygodniejsze i prostsze, a my nie musimy spędzać w kuchni długich godzin. Jednocześnie wiedząc, że to, co jemy, ma ogromne znaczenie dla naszego zdrowia i samopoczucia, zwracamy uwagę na skład, jakość i naturalność. Równie ważny jest znakomity smak, dzięki któremu każdy posiłek może stać się wspaniałym doznaniem kulinarnym.

Bulion – niezastąpiony w każdej kuchni
Esencjonalny, pełen smaku bulion jest niezbędnym elementem wielu dań nie tylko kuchni polskiej, ale i najbardziej popularnych kuchni świata. To na jego bazie powstają wyśmienite zupy, zarówno nasze rodzime klasyki, jak i te bardziej egzotyczne – jak ramen czy zupa tajska, a także sosy czy marynaty. Dodajemy go również do pieczeni i gulaszy, by jeszcze lepiej podkreślić ich smak. Bulion świetnie sprawdza się także w przyrządzaniu duszonych mięs czy popularnego włoskiego klasyka, jakim jest risotto. Lista jego kulinarnych zastosowań jest bardzo długa i różnorodna, a dobry bulion jest bez wątpienia jednym z kluczowych składników w kuchni.

Jednak jego przygotowanie wymaga zarówno czasu, odpowiednich umiejętności, jak i jakościowych składników – mięsa, warzyw, przypraw. Dlatego wychodząc naprzeciw oczekiwaniom konsumentów i chcąc ułatwić im codzienne gotowanie, a jednocześnie pomóc w rozwijaniu kulinarnych horyzontów, Sokołów stworzył wyjątkową nowość.

Jest nią Bulion wolno gotowany wołowo-warzywny, który stanowi doskonałą alternatywę dla wywarów przygotowywanych metodą tradycyjną. To produkt jakości premium. Ma w pełni naturalny skład – nie zawiera konserwantów, wzmacniaczy smaku, fosforanów, sztucznych aromatów ani barwników.

Bulion Sokołów jest esencjonalny i aromatyczny. Dzięki metodzie wolnego gotowania, a także wysokiej jakości odpowiednio dobranych składników, ma doskonałe walory kulinarne. Znakomicie podkreśla smak potraw i wydatnie skraca czas ich przygotowania. Jest bardzo wygodny w użyciu. To produkt w formie skoncentrowanej, przeznaczony do rozpuszczania w wodzie, zgodnie z indywidualnymi preferencjami smakowymi. Z 0,5-kilogramowego opakowania można uzyskać do pięciu litrów gotowego wywaru.

Warto też zwrócić uwagę na jego wartości odżywcze. Bulion wołowo-warzywny jest bogaty w kolagen, zawiera glutaminę, kwas hialuronowy oraz minerały (siarkę, wapń, fosfor). Jest lekkostrawny i niskokaloryczny.

Bulion wołowo-warzywny Sokołów stanowi doskonałą bazę do zup, sosów, mięs. Można go też stosować do gotowania ryżu lub kaszy. A oto wybrane inspiracje kulinarne, które stanowią potwierdzenie, że przyrządzenie smakowitych, efektownych potraw nie musi wymagać dużego nakładu czasu i pracy, ani też wyjątkowych umiejętności kulinarnych.